Carpathian Genealogy Research, subsidiara a HistorikerKanzlei Austria, a fost fondată cu intenția de a întreprinde în România cercetări genealogice aprofundate de reconstituire a istoriei unei familii, descendenții și ascendenții, de a urmări povestea lor de viață, originea lor, drumul parcurs, unde au trăit și unde au decedat, precum și colectarea tuturor documentelor necesare dovedirii în instanța a dreptului legatarilor la moștenire.

Pe parcursul cercetării noastre intrăm în contact cu avocați, notari publici, instanțe, parohii, primării și arhive în procesul adunării documentelor necesare pentru dovedirea în instanță a dreptului legatarilor la moștenire.

Carpathian Genealogy Research își desfășoară activitatea în România, dar colaborează cu diferite companii internaționale din întreaga lume, care au ca obiect de activitate cercetarea istorico-genealogică și cea succesorală, pentru a oferi clienților noștri cele mai bune servicii posibile.

Dacă nu mai știți nimic de membrii familiei sau de rudele dumneavoastră care au emigrat într-o altă țară sau doriți să aflați care vă sunt rădăcinile prin elaborarea unui arbore genealogic al familiei, Carpathian Genealogy Research vă poate ajuta.

Dacă v-am contactat înseamnă că, pe baza unor date sigure și concludente, rezultate în urma cercetării noastre genealogice, aveți dreptul legal la o moștenire (proprietate și/sau o sumă de bani) de care nici nu știați.

Credem că aceste pagini vă vor oferi o perspectivă mai detaliată a activității și scopului nostru, sperând că cercetarea pe care o vom întreprinde să fie una de succes.

Cu considerație,
Carpathian Genealogy Research

Localizarea moștenitorilor de drept necunoscuțiPrin intermediul personalului și ajutorului colaboratorilor noștri, putem localiza în România moștenitorii pierduți sau necunoscuți, care au dreptul legal la moștenire.


Dacă sunteți avocat sau notar public vă putem ajuta în căutarea dumneavoastră și prin rețeaua noastră de parteneri din întreaga lume.

Cercetare genealogică

Carpathian Genealogy Research vă oferă servicii de cercetare genealogică și vă poate ajuta să vă descoperiți originile și să vă găsiți rudele de mult pierdute.

Suntem specializați în căutarea, reconstituirea și documentarea datelor biografice, urmărirea drumului parcurs de membrii familiei și realizarea arborelui genealogic al familiei. Acest lucru ne permite să realizăm chiar și cele mai complexe cercetări ale istoriei familiale.

Dacă sunteți în căutarea strămoșilor dumneavoastră și doriți să aflați mai multe despre istoria familiei dumneavoastră, echipa noastră de cercetare vă va ajuta cu plăcere.

Obținerea documentelorCarpathian Genealogy Research vă poate ajuta în obținerea documentelor istorice din întreaga lume.


De asemenea, dacă doriți obținerea unei cetățenii putem să găsim documentele istorice de care aveți nevoie, le putem traduce și certifica.

TARIFE

În ceea ce privește taxa pentru activitatea de cercetare, consultați informații despre acestea.